Oliemassage

De Thaise oliemassage is een massage waarbij uw hele lichaam m zachte strijkingen en knedingen wordt gemasseerd. 
Ik gebruik voor deze massage een speciale en een heerlijk geurende massageolie die uw lichaam zal helpen te ontspannen en bovendien verzorgend is voor uw huid. 

Deze massage is geschikt voor iedereen als een algemene behandeling, maar kan ook helpen vele fysieke problemen te verlichten, waaronder spierpijn en stijfheid, indigestie, stress en lusteloosheid.

Deze behandeling is ontworpen om zowel ontspannend als stimulerend te zijn. Het verbetert de flexibiliteit, vermindert spanning, stimuleert de inwendige organen en zorgt voor evenwicht in de energie-systeem van het lichaam.
Spierspanningen en pijn worden verzacht.

Oliemassage is een doeltreffende massage. het is de methode om van je spanning en/of stress af te komen. deze oliemassage brengt ook het energiesysteem weer in balans en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam. na deze ontspannende oliemassage zult u zich als herboren voelen.

De handelingen bij deze massage zijn bijna hetzelfde als bij de traditionele Thaise massage alleen word er hier massage olie bij gebruikt wat het een stuk aangenamer maakt. Ook bij deze massage worden alle spieren en gewrichten losser gemaakt.

De olie massage geeft een heerlijk ontspannen gevoel.