De salon

 

 

 

 

 

 

Een kijkje in de salon

Arunsawad Thai Massage in Gorinchem is een warme, knusse en deskundige massagesalon met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
De massagesalon biedt verschillende soorten massages aan. U kunt een afspraak maken voor een traditionele Thaise massage, Thaise voetmassage, olie massage, hoofd,- rug,- nek,- en schoudermassage of guasha. Ook combinatiebehandelingen zijn mogelijk. Massages zijn mogelijk voor pijnbestrijding of ontspanning. 
 

arunee

 

De voordelen van traditionele Thaise massages

 
De traditionele Thaise massagetechnieken zijn gebaseerd op behandelingen zoals deze al duizenden jaren worden toegepast, niet alleen in Thailand,
maar overal ter wereld. De traditionele behandelingen zorgen voor complete ontspanning. Daarmee zijn zij doeltreffend tegen fysieke en geestelijke spanning. 
Een traditionele massagebehandeling helpt vermoeidheid en stress te bestrijden en geeft energie. U heeft minder last van pijnklachten in nek-, rug- en hoofd.
Door een traditionele Thaise massage worden de bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel gestimuleerd. 
Dit resulteert in een beter werkend immuunsysteem en helpt tegen veroudering. Kortom, het zorgt voor meer vitaliteit.
De Thai geloven zelfs dat het levensverlengend werkt. Na een Thaise massage voelt u zich als herboren. U heeft veel meer energie en een heerlijk tintelend gevoel
over uw hele lichaam. U heeft minder last van migraine en beweegt soepel. Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan.