Nek, rug en schoudermassage

Deze massage is hetzelfde als de traditionele Thaise massage echter toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten. De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

 

In de schouders en de nek bevind zich vaak veel spanning. Gespannen achter de computer werken, te veel last op je schouders nemen, te lang in de auto zitten zijn allemaal bekende oorzaken. Bij een eenzijdige werkhouding, langdurig aanspannen van spiergroepen raken je spieren minder doorbloed en worden stijf. Deze spieren gaan pijnlijk aanvoelen of tintelen.
Het is goed om regelmatig te ontspannen en even de druk van de ketel te halen, een Nek, rug en schouder is fysiek zeer ontspannend en bevordert de geestelijke rust, dit resulteert in een totale balans van lichaam en geest.
De Nek, rug en schouder massage kan u helpen met als gevolg dat u minder snel risico loopt op lichamelijke klachten. Het versneld de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.